Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Aktivitet

 Siste INFO pr 28. mai  2020

Årsmøtet

Onsdag 20. mai holdt vi endelig årsmøtet vårt og det ble et godt møte. Det ble informert og diskutert i drøye to timer før vi satte frem reker og forfriskninger. En av de viktigste tilbakemeldingene årsmøtet ga, var at kystlaget må bli flinkere å informere medlemmene om hva som skjer. Det nye styret er helt enig, og skal etter beste evne jobbe for å etterkomme dette. Les mer i referatet fra årsmøtet som ligger her: Aktiviteter/Avis.

 

 “Akersneset", innspill fra kystlaget til Plan og Bygningsetaten (PBE). Akersneset er strekningen fra Rådhuskaia til Bjørvika, se vedlagt kart. Dette er en viktig høring, fordi det er i praksis de siste områdene av Fjordbyen Oslo som nå skal reguleres. Høringen er en åpen invitasjon til alle som ønsker, om uttale seg hva Oslo Kommune kan/bør gjøre med denne delen av byen. Vi inviterer alle som har ideer og tanker om hva Kystlaget til å kontakte styret. Vi tenker en idémyldring via e-post og Facebook til å begynne med, og så samles i Skur 28 for en arbeidsøkt/skriveverksted som leder fremt til et skriftlig innspill. Fristen for innspill til PBE er 15. juni.

På facebook har PBE lagt ut video som forteller om høringen. Vi synes det er kjempestas at de i filmen er innom Skur 29 og viser livbåten til Styrbjørn og Oslojolla vår! Se videoen her: https://www.facebook.com/watch/?v=688402508602970

Vi tar opp igjen St. Hansfeiringen på Sjøhuset

 

 

Tirsdag 23. juni arrangeres det St. Hansfeiring på sjøhuset. Det blir noen begrensinger på grunn av smittevernet, men en flott og hyggelig feiring skal det bli. Vi oppfordrer alle til å holde av kvelden og legge kursen mot Sjøhuset på St. Hans. Enten til vanns eller til lands! Båtlaget RAV har lagt ut fem bøyer så det er mulighet for fortøying mot land eller på svai. Vi kommer tilbake med program og detaljer. I mellomtiden håper alle lar seg friste av stemningsbildene fra Sjøhuset nå i mai.

Har dere forslag til program, underholdning eller tradisjoner vi ikke må glemme hører vi gjerne fra dere. Innspill sendes til:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  eller  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ha en fin pinse!

Hilsen Kim og resten av styret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen bilder fra de siste aktiviteter. Vårpusseseminar, Julegrøten, Julemarked på Folkemuseet,Fenderfletting,  Russisk aften med over 40 tilstede!, filmkveld i skur 28 med 18 personer tilstede, besøk på Oslofjordmuseet med 18 personer tilstede og Råseil/Fiskesuppe ute på Steilene med 40 personer tilstede!

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You are here: Home Nyheter Aktivitet